Tyxo.bg counter

Нови тенденции Voila 3C - Haute Couture

Нови тенденции Voila 3C - Haute Couture

Нови тенденции Voila 3C - Haute Couture

Седмицата на модата в Париж вече отмина и сега остана усещането че нещо е недовършено. Нещо което ще промени ежедневието ни е ще вкара цветове в сивия ден. Есента е сезон на цветове на багри и промяна. Света се променя, природата сменя своята окраска. Точна както всяка сутрин ние се вглеждаме в огледалото и откриваме промяната върху нашите лица.Онази промяна която искаме да прикрием или пък да подчертаем. Промяната която би ни направила по-желани, по-красиви и по-добри. Четири жени в огледалото. Четири характера в един образ. Voila Haute Couture дава отговор на всяко предизвикателство.

В рамката пред вас има една благородна жена, която обича нови дрехи, разкоша и лукса. Във вас е скрита аристократка, която обича разкошните костюми и стилните вечери. Тя е лилавата кралица.

В рамката пред вас има едно момиче, което иска да живее, което иска да усети прилив на емоции, да избере иновации, цветове и ексцентричност. Едно момиче което иска да усети живота по един нов начин. Да усети тръпката на емоцията разлята по кожата й. Като синьо изкушение.

В рамката пред вас има една жена в свят, който обича чистотата, чистата духовност без конфликти. Една жена която е в мир със себе си и не обича контрасти. Като енергийна напитка.

В рамката пред вас има една горска фея, която живее в хармония с природата, обича слънцето, земята и пролетта. Живее в хармония с земята и слънцето. Като горски мед.

Четири жени в безкрайната хармония и красота на цветовете.

Цветът това си Ти!

Коментари към "Нови тенденции Voila 3C - Haute Couture"