Tyxo.bg counter

Няколко идеи за подреждане на дамската ви чанта

Няколко идеи за подреждане на дамската ви чанта В забързаното ежедневие на нашето време деловите дами трябва да успеят да съчетаят няколко роли в една, като продължават да изглеждат перфектни. Пръв помощник е дамската чанта. Нека ви попитаме - обичате ли чантата си? Абсолютно!

Вашата чанта носи всичко, от което имате нужда, навсякъде, където отивате - на работа, във фитнес залата, в бара, на среща след работа или пък (в зависимост как е протекла въпросната среща след работа) за евентуалната сутрин след това. Заредете чантата си с всичко необходимо преди да прекрачите прага и ще сте готови за всичко, което животът ще ви поднесе.

Позволете ни да ви дадем няколко идеи, които да направят нещата наистина лесни.

За спортните натури
Имате възможност за тренировка във фитнеса по средата на деня? Успех! Отметнахте важна задача от дневния списък, при това без да ставате рано или да жертвате вечерта си. Но за да се случи това ключът е подготовката.
Първо, открийте фитнес чанта, която да изглежда делово - няма да се получи, ако разнасяте издути сакчета. След това подредете тренировъчните си пособия (дезодорант, бутилка с вода, тренировъчно трико, протеиново блокче или нещо друго за гориво) и поставете прибрани маратонки (инвестирайте в качествени, като така ще облекчите краката си и същевременно ще спестите място в чантата). Накрая са нужните вещи за след тренировка, като джапанки, мицеларна почистваща вода (подберете продукта внимателно, за да може да почистите грима и потта, но да осигурите хидратация на кожата), сух шампоан (в случай, че нямате време да измиете косата), малка опаковка парфюм, четка и комплект за грим с нужните принадлежности.

За купонджийките
Със сигурност трябва да се възползвате от поредната промоция в бара. Не оставяйте ужасно обемната ви чанта да попречи на плановете! Тънка чантичка лесно преминава от офиса във всяко заведение. Заредете чантичката така, че сега да ви послужи за козметична чанта, а по-късно за чанта за навън, ако решите да продължите вечерта. Някои умни добавки могат да ви превърнат в герой на въпросната вечер: малка плоска бутилка за подгряване или отварачка за непредвидени обстоятелства.

За студентките-задочнички
Борбата на два фронта, а именно на трудовия като работеща жена и на учебния като задочен студент за магистратура, никога не е лесна. Улеснете живота си с просторна чанта, в която да поместите стилните си учебни пособия: страхотно изглеждащ тефтер за записките, iPad в хубаво калъфче, слушалки, стилни химикалки и балсам за устни (да се седи на лекция, когато устните ти са напукани, въобще не е забавно). Да не забравите и леко хранително подкрепление, защото е възможно да огладнеете по никое време.

За хранещите се здравословно
Знаем, че да си приготвим сами храната е по-евтино и по-здравословно, но малцина от нас успяват да се справят навреме, за да опаковат приготвената храна и да поемат по дневните задачи. Решението: снабдете се с шикозна кутия за обяд, симпатични сребърни прибори, хубава бутилка за вода и цветни памучни опаковки за сандвичите (много по-добри за околната среда отколкото вездесъщите найлонови пликчета). Изведнъж обядът ви придобива изискан вид, дори и да се храните с филийки с масло и конфитюр. Не забравяйте и за мокрите кърпички за преди и след хранене.

За ежедневните туристки
Може би предпочитате да отметнете фитнес тренировката под форма на ходене пеша до работа. В този случай ще ви е необходима лека раничка, за да избегнете ситуации на болежки в гърба. Не забравяйте елегантния портфейл (отново мислете за по-леко тегло), малък МР3 плеър за любимата музика, слушалки и бутилка с вода, за да поддържате нивото на хидратация. Не забравяйте флаконче с любимия ви тоник или почистваща пяна за лице, за да може да направите трансформацията от Супермен в Кларк Кент, щом пристигнете в офиса. Така и тренировката е направена, и свежият вид е постигнат.

За отдадените на работата
Ако често оставате до късни доби на работното място в офиса, нуждаете се от пособия в чантата, които ще ви осигурят удобство и концентрация. Осигурете си аксесоари, които превръщат работата в нещо малко по-изискано, например златист лаптоп Apple, портативно зарядно за телефон, елегантен кожен ноутпад, красиво бизнес калъфче за визитки, хубава писалка и чаша за кафе. Не пропускайте и важните допълнения като кърпички за лице и удобни обувки с плоски подметки (не искате да се прибирате с високите токчета вечерта в 23 ч., нали?). За случаите, когато любимият ви изведе на късна вечеря след работа, винаги носете готово яркочервено червило, спирала и ментови бонбонки за свежия ви дъх.

За майките с пеленачета
Жените, които кърмят навън или на работното място, трябва да си осигурят мултифункционална чанта, в която да поберат всички необходими пособия. Наред с памперсите и помпата за кърмене подредете гел за измиване на ръцете, биберон, малко одеалце, найлонови торбички, мокри и сухи кърпички. Допълнителни екстри за супер-майки: слънцезащитен бебешки крем и играчки за забавление на малкото съкровище.

За творческите натури
Не можете да откриете нищо в чантата си? (Е, не важи ли за всички нас?) За онези момичета, които успяват да надхвърлят дори ограниченията за ръчен багаж на нискобюджетните авиокомпании, ето тайната: изберете малка, структурирана чанта с много отделения, която ще побере само най-необходимото. Доказателството: не можете да я претъпчете. Сама ще се принудите да приоритизирате и да подберете само ценния товар - кожен визитник (много по-тънък от портфейл), малко и компактно огледалце, молив за устни, ключодържател и сгъваеми слънчеви очила.