Tyxo.bg counter

Три грешки в прическата, които могат да ви състарят

Три грешки в прическата, които могат да ви състарят

Не винаги е лесно да се разпознае лошият стил при прическите. И, да си говорим честно, освен ако косата ви не е изцяло като разплетена кошница, вероятно смятате, че всичко е наред с начина, по който изглежда вашата прическа (да си припомним снимките от ученическите годишници). Но световните стилисти лесно могат да ви убедят, че допускате определени грешки. Уплашихме ли ви? Нека ви дадем няколко съвета...

Най-честата грешка
Стилистите са единодушни, че най-разпространената грешка, която дамите отново и отново допускат, е да не се подстригват достатъчно често. Дори лекото подкъсяване на връхчетата запазва добрата форма на косата. Цъфтящите краища плъзват нагоре по косъма, особено при дългите коси, поради което препоръката е подкъсяване на всеки седем седмици.

Най-успешният състарител
Да, цветът сам по себе си съставлява цяла категория, в която можем да се изгубим, когато говорим за прически и стилове. Но най-бързият начин да добавите години към външния си вид е да използвате цвят на косата, който е твърде рус. Тези нюанси напълно размиват тена на дамската кожа. Очите и кожата ще изпъкнат добре единствено ако осигурите естествена основа при корените с леки нюанси на балеаж около лицето.

Старомодната прическа
Дори да сте се простили с манията по лаковете за коса и прекомерно дългите кичури, може би все още допускате много честа грешка при прическата, която изглежда по-скоро вяла, отколкото модерна. Избягвайте да претрупвате косата, както и да прекалявате с лоши ярко изпъкващи кичури.

Най-лесната промяна
Кое е най-бързото нещо, което можете да направите, за да дадете нов живот на прическата си? Променете бретона. Това е лесен начин да измените външния си вид. Или пък, просто сменете начина, по който разресвате пътя в косата, това ще доведе до нов и свеж облик.

Вижте видео на небрежна прическа

Свързани статии

13 години ЕКС в България.  13 хиляди награди
13 години ЕКС в България, 13 хиляди наградиВсички наши клиенти закупили продукт от търговски марки: EKS, Voila, Alter Ego и Imperity ще получат гарантиран подарък.Подаръците не могат да бъдат избирани те са комплимент към клиентите ни и не са обвързани с конкретна поръчка или сума.Уважаеми клиенти на EKS, Voila, Alter Ego и ImperityСега с всяка направена поръчка на продукт от тези търговските марки: EKS, Voila, Alter Ego и Imperity ще получите гарантиран подарък.Подаръците са разнообразни, като не са обвързани с конкретния Ви избор на продукти или сумата на поръчката. Приемете получаванет..