Tyxo.bg counter

13 години ЕКС в България. 13 хиляди награди

13 години ЕКС в България.  13 хиляди награди

13 години ЕКС в България, 13 хиляди награди

Всички наши клиенти закупили продукт от търговски марки: EKS, Voila, Alter Ego и Imperity ще получат гарантиран подарък.

Подаръците не могат да бъдат избирани те са комплимент към клиентите ни и не са обвързани с конкретна поръчка или сума.


Уважаеми клиенти на EKS, Voila, Alter Ego и Imperity

Сега с всяка направена поръчка на продукт от тези търговските марки: EKS, Voila, Alter Ego и Imperity ще получите гарантиран подарък.

Подаръците са разнообразни, като не са обвързани с конкретния Ви избор на продукти или сумата на поръчката. 

Приемете получаването на подарък, като комплименто от "Козметикс ЕКС". Следете промоциите, защото до края на месец март 2016 г. ще обявим още различни изненади за нашите клиенти.

С всяка покупка ще получите подарък, освен това ще се борите за големи награди като шампоан за 1 година или професионален сешоар. А, защо не и безплатна официална прическа от наш професионален стилист в салон ЕКС.


Предвидени са 13 специални награди - шампоан за една година. Наградените ще бъдат определени чрез лотариен принцип.

И още 13 специални награди - професионален сешоар. Наградените ще бъдат определени чрез лотариен принцип.


Посетете ни на:


Свързани статии

Трикове за обем на тънката коса
Ако косата ви е тънка и постоянно ви смущава липсата й на какъвто и да било обем или виталност, опитайте тези бързи и лесни хитринки:1. Термална водаВпръскайте с пулверизатор термална вода за лице в корените на косата и самата коса. Оставете я да изсъхне и сами ще се уверите в невероятния ефект. 2. Сух шампоанСмесете малко количество пяна или стайлинг гел със сух шампоан, нанесете внимателно върху косата, включете сешоара  и косата ви ще бухне. 3. Сменяйте пътя на косата сиСпециалистите препоръчват регулярното преместване на пътя на косата с цел поддържане на обема..
Как да определя подходящия цвят за косата си?
В сезон, когато цветовете са оскъдни, а денят изглежда примесен със сиво, чувствате, че отчаяно се нуждаете да потърсите убежище в нещо цветно.Важното е да внимавате да не се прекалява и преди всичко, да не се ръководите само от модата в момента. Това се отнася и за най-малкия детайл, дори и за цвета на косата. Лейди Гага не може явно да се види, че си боядисва косата в червено и, че фризьорът й я поставил като червена корона.Всяка жена, в действителност, има своя собствена tipocromo. Това означава, че за всеки от нас има погрешни цветове които могат да подчертаят нашите недо..
Три грешки в прическата, които могат да ви състарят
Не винаги е лесно да се разпознае лошият стил при прическите. И, да си говорим честно, освен ако косата ви не е изцяло като разплетена кошница, вероятно смятате, че всичко е наред с начина, по който изглежда вашата прическа (да си припомним снимките от ученическите годишници). Но световните стилисти лесно могат да ви убедят, че допускате определени грешки. Уплашихме ли ви? Нека ви дадем няколко съвета...Най-честата грешкаСтилистите са единодушни, че най-разпространената грешка, която дамите отново и отново допускат, е да не се подстригват достатъчно често. Дори лекото подкъсяване на връхчетата..
Когато се погледнеш в огледалото, харесваш ли се?
Когато се погледнеш в огледалото, харесваш ли това, което виждаш?Положително или отрицателно възприемаш изгледа на тялото си? Ако отговориш, че е отрицателно, не си сама. Много жени усещат натиск да отговорят на определен социален и културен идеал за красота, който може да доведе до лошо възприемане на тялото. Жените непрекъснато са обстрелвани с образи на "кукли Барби". А като представят идеал, който е толкова трудно да бъде постигнат и поддържан, големите козметични и диетични индустрии си осигуряват ръст и печалби. Не случайно се набляга непрекъснато на младостта, заедно със слабата фигура,..

Коментари към "13 години ЕКС в България. 13 хиляди награди"