Tyxo.bg counter

Събития


Bellezza Italia - форум на красотата  и естетиката.
Среща на красотата с професионализма. Пловдивски панаир палата 2 е мястото където всяка година марки предлагащи продукти в областта на козметиката и фризьорството си правят среща с клиентите. Италианска креативност и новаторство.  Това е мотото под което се представиха  Козметикс ЕКS, като ексклузивни представители на марките EKSPERIENCE, Intercosmo, Alter Ego, Imperity. Множество конкурсни програми и състезания запълват времето от първи до трети април. На няколко сцени успоредно с конкурсната програма различни стилисти демонстрират майсторство и професионализъм. Всеки посетител може..
Как да си направим прическа без топлина
Как да си направим прическа без топлинаКогато става въпрос за прически, много дами се обръщат към уредите, излъчващи топлина, за да постигнат желания ефект. Дали ще постигнете обем и фиксация с помощта на сешоар или ще предпочетете пресата за коса, за да оформите желаните кичури, електрическите уреди са част от арсенала на модерната дама.Всеизвестно е, обаче, че интензивното използване на топлина може да има неблагоприятни последици върху косата, като я направи чуплива, с нездрав вид, суха, а в някои крайни случаи дори да доведе до косопад. Ако искате да избегнете тези неприятни последици, как..
ХХIV италиански фестивал на красотата и прическата.
ХХIV италиански фестивал на красотата и прическата. От 27-29.03.2015 палата 2 международен панаир Пловдив.Шоу програми и демонстрации на световноизвестни стилисти. Simonetta Masiero стилист от Болоня-Италия. След успешно преминаване на обучение в няколко световно известни академии Симонета, участва в национални европейски и световни конкурси, постигайки високи резултати - два златни , един сребърен и два бронзови медали. Гостува в популярни телевизионни програми и списания с национални и световни тиражи. С елегантна визия и обноски, като допълнение към високия професионализъм , Симонета е посл..
Продукти от 1 до 3 от общо 3 (1 страници)